Title Image

Asfalt- en betonzagen

Asfaltzagen en betonzagen

Asfaltzagen en betonzagen is onlosmakelijk verbonden aan bitumineuze voegvullingen. Daarom hebben wij inmiddels jarenlange ervaring in het zagen van asfalt, beton en elementenverharding zoals klinkers en natuursteen. Hiervoor beschikt Noordzij over diverse moderne diamantzaagmachines.

 

Veel van de zaagwerkzaamheden worden uitgevoerd in combinatie met het vullen van de zaagsnede met warm verwerkbare bitumineuze voegvulling. Voornamelijk bij dilatatievoegen, flexigoot en het opzagen van scheuren in asfalt verzorgen wij ook de bitumen werkzaamheden. Verder verzorgen wij ook asfaltzagen of betonzagen zonder bitumen werkzaamheden, zoals het kantzagen van asfaltwegen of betonzagen voor verschillende toepassingen. Met onze machines kunnen we ook staal zagen. Zo hebben we bijvoorbeeld stalen tramrail doorgezaagd voor het uitbreken en vervangen van de rail, of stalen brugdek gezaagd.

asfaltzagen_kantzagen

Kantzagen

Voeg langs betonband zagen

dilatatievoegen zagen in asfalt

Dilatatievoeg zagen

Betonzagen

Stalen brugdek zagen

Stalen tramrail doorzagen

Specialiteit
RAILVOEGZAAGMACHINE

Voor het zagen van voegen langs de rail heeft Noordzij zelf een unieke machine ontwikkeld. Daarom is dit ook één van de specialiteiten van Noordzij. Deze 245 pk machine rijdt op de rails en zaagt 2 voegen in 1 arbeidsgang op gewenste breedte en diepte. Het is de enige railvoegzaagmachine op de markt.

 

Uiteraard verzorgt Noordzij niet alleen het zagen van de voegen, maar ook het afvullen met bitumineuze voegvulling. Meer informatie over voegen langs de rail vind je hier.

Sparingen in beton
BETONBOREN

Noordzij biedt ook mogelijkheden voor betonboren. Door onze achtergrond in asfalt- en betonzagen worden wij ook steeds vaker gevonden voor diverse betonboor werkzaamheden. We boren sparingen in betonvloeren of funderingen voor leidingwerk. Ook voor bodemonderzoek onder een asfaltweg bieden we uitkomst; we boren in het asfalt en nemen de kern uit. Vervolgens wordt een monster van de ondergrond genomen, waarna we de boorkern terugplaatsen en netjes afgieten met bitumen of gietasfalt. We maken gebruik van hoogwaardig materieel.

MEER INFORMATIE OVER ASFALTZAGEN, BETONZAGEN OF BETONBOREN?

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over prijzen of planning voor asfaltzagen, betonzagen of betonboren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT INFORMATIE

T 0183 635 268 - E info@noordzij.eu